• Regnbuefest

I dag har vi hatt regnbuefest i barnehagen som en avslutning på barnehageårets hovedtema REGNBUENSFARGER.
    Gjennom året har alle jobbet på ulike plan med fargene i regnbuen, og i dag var det mye morsomt som skjedde i barnehagen.

• Siste kyllingnyhet for denne gang

I helgen ble "kyllingtiden"for barnehagen for våren 2018 avrundet. Eggruging og klekking, og masse yrende liv i barnehagen har satt positive spor hos både små og store siden februar og frem til i dag.

• 12 kyllinger levert til Framnes gård

I dag var dagen hvor 12 kyllinger flyttet ut av barnehagen.

• Besøk fra Hjellemarka FUS barnehage

I dag fikk vi besøk av 13 bjørner (førskolegruppen) fra Hjellemarka FUS barnehage som ville hilse på kyllingene våre.

• Eggene klekkes ett etter ett

Siden tirsdag 13. februar har vi hatt egg i rugemaskin i barnehagen. I går startet eggene å klekkenøyaktig på dag 21.

• Besøk av kokken Raymond

I forbindelse med en lansering av oppskriftspakker hos MatvareExpressen, var vi så heldige å få besøk av en ekte kokk.

• Karneval og fastelavensfeiring

I dag gikk årets karneval av stabelen i Flåten Naturbarnehage.

• Markering av den samiske nasjonaldagen

6. februar er samefolkets dag, og i dag har barna på Tyttebærtuen fått oppleve samisk eventyr, musikk, dans, mat og fått både se og kjenne på samiske klær.
    Også de små fikk smake på den samiske maten.

• Nissefest

Det var i dag duket for nissefest i Flåten Naturbarnehage. Det var mange små nisser som kom i barnehagen i dag, og mon tro om det ekte nissen fikk tid å ta seg en tur?

• Luciafeiring og luciafrokost

Svart senker natten seg, i stall og stuer
    Solen har gått sin vei, skyggene truer.
    Inni vårt mørke hus, stiger med tente lys.
    Sankta Lucia, sankta Lucia

• Julevandring i Os kyrkje

Torsdag 30. november dro alle på Tyttebærtuen og de eldste på Bjørkeriset på julevandring i Os kyrkje. Førskolebarna hadde med seg kostymer, og skulle være med i julevandringen.

• Barnas julebord med glitter og stas

I dag gikk barnas eget julebord av stabelen i Flåten Naturbarnehage.

• 2015 barna på langtur i dag

• Endelige tall fra solsikkeaksjon på FN-dagen

Endelig er pengene telt opp, og vil med dette takke ALLE foreldre og ansatte som deltok på vår Solsikkefest 24. oktober 2017.

• Solsikkefest på FN-dagen

På selveste FN- dagen24. oktober 2017, var det tid for SOLSIKKEFEST.

• Besøk av brannbilen

Etter at brannbilen ble avlyst for 2 uker siden på grunn av utrykning, var det endelig tiden kommet for at brannbilen skulle komme.

• Tyttebærtuen på tur til Bergen by og Egon Bristol

I dag har hele Tyttebærtuen vært på tur inn til Bergen by og vært på besøk på Egon Bristol i strålende sommervarme.

• Matlaging på gang

I dag har en gjeng 2013 barn fått vært i sving på kjøkkenet.

• Kos med matlaging på kjøkkenet

Nytt barnehageår er over oss allerede, og barn og voksne er godt i gang med tilvenning, tilpassning av rutiner og regler og nye sammensetninger av både små og store.

• Avslutning for førskolebarna

I dag har Tyttebærtuen hatt avslutning for de barna som skal begynne på skolen i august 2017.

• SAMMEN I VERDEN

I dag har vi hatt prosjektavslutning på "sammen i verden". Barna har reist gjennom 4 verdensdeler og gjort ulike oppgaver

• Besøk fra Tyskland

I dag fikk Tyttebærtuen besøk av en mamma fra Tyskland som en del av temaprosjektet vårt "sammen i verden"

• Flere vulkaner i sandkassen

Mandag 22. mai var det Tyttebærtuen sin tur til å få en liten smak av Island med vulkan eksperiment i sandkassen. Dette er en del av temaprosjektet vårt "sammen i verden"

• Prins og prinsessedag på Tyttebærtuen

I dag har det vært mange prinser og prinsesser på Tyttebærtuen.

• Vulkan i sandkassen

Barna på Bjørkeriset har laget VULKAN i sandkassen som en del av prosjektet "sammen i verden"

• Tyttebærtuen på påskeeggjakt

I dag fikk barna på Tyttebærtuen brev fra påskeharen. Dette var et påskeeventyr.

• Bamsesykehus på temalekedag

Fredag 31. april hadde alle barna som ville i Flåten Naturbarnehage med seg en bamse, figur eller dukke som sjekket inn på bamsesykehuset vårt.

• Ny hjemmeside

Endelig er ny hjemmeside oppe og går!

• Vi har blitt eBarnehage

Mandag 27. februar startet vi på prosessen til å bli en eBarnehage. Det vil ta litt tid før alle parter er implementert i eBarnehage,men vi gleder oss til å ta systemet i bruk.