• Besøk av brannbilen

Etter at brannbilen ble avlyst for 2 uker siden på grunn av utrykning, var det endelig tiden kommet for at brannbilen skulle komme.

• Tyttebærtuen på tur til Bergen by og Egon Bristol

I dag har hele Tyttebærtuen vært på tur inn til Bergen by og vært på besøk på Egon Bristol i strålende sommervarme.

• Matlaging på gang

I dag har en gjeng 2013 barn fått vært i sving på kjøkkenet.

• Kos med matlaging på kjøkkenet

Nytt barnehageår er over oss allerede, og barn og voksne er godt i gang med tilvenning, tilpassning av rutiner og regler og nye sammensetninger av både små og store.

• Avslutning for førskolebarna

I dag har Tyttebærtuen hatt avslutning for de barna som skal begynne på skolen i august 2017.

• SAMMEN I VERDEN

I dag har vi hatt prosjektavslutning på "sammen i verden". Barna har reist gjennom 4 verdensdeler og gjort ulike oppgaver

• Besøk fra Tyskland

I dag fikk Tyttebærtuen besøk av en mamma fra Tyskland som en del av temaprosjektet vårt "sammen i verden"

• Flere vulkaner i sandkassen

Mandag 22. mai var det Tyttebærtuen sin tur til å få en liten smak av Island med vulkan eksperiment i sandkassen. Dette er en del av temaprosjektet vårt "sammen i verden"

• Prins og prinsessedag på Tyttebærtuen

I dag har det vært mange prinser og prinsesser på Tyttebærtuen.

• Vulkan i sandkassen

Barna på Bjørkeriset har laget VULKAN i sandkassen som en del av prosjektet "sammen i verden"

• Tyttebærtuen på påskeeggjakt

I dag fikk barna på Tyttebærtuen brev fra påskeharen. Dette var et påskeeventyr.

• Bamsesykehus på temalekedag

Fredag 31. april hadde alle barna som ville i Flåten Naturbarnehage med seg en bamse, figur eller dukke som sjekket inn på bamsesykehuset vårt.

• Ny hjemmeside

Endelig er ny hjemmeside oppe og går!

• Vi har blitt eBarnehage

Mandag 27. februar startet vi på prosessen til å bli en eBarnehage. Det vil ta litt tid før alle parter er implementert i eBarnehage,men vi gleder oss til å ta systemet i bruk.