Barnehagen vår

Vi er en to avdelings barnehage med plass til ca 35 barn i alderen 0-6 år. Vi ligger sentralt i Os, med kort avstand til det meste. Vi har gode turmuligheter rundt oss som vi bruker ofte, og vi har egen grillhytte på uteområdet vårt som vi bruker mye. Våre satningsområder er "natur, miljø og teknikk" og "kommunikasjon, språk og tekst".

I vår barnehage prøver vi å ha stort fokus på natur og miljø. Vi er mye ute i all slags vær, vi har faste turdager for både små og store og vi har faste utedager.

En gang i måneden er Tyttebærtuen på besøk på Framnes gård. Her har de geit, ku, gris, høner, kaniner og marsvin og en stor lekeplass. Bjørkeriset får å besøke Framnes gård noen ganger i løpet av året.

Førskolebarna våre får gå på vanntilvenning annen hver uke i Os badet.

Barnehagen vår har høyt fokus på språk og kommunikasjon gjennom lek, læring og hverdagslivet.

Velkommen til oss!